≡ Menu

При готвене на тесто

Важно за тестото

Тестените изделия изискват повишено внимание от страна на домакините и естествено доброто познаване на тестото. Днес ви запознаваме с интересни и важни факти, които трябва да имате предвид когато влезете в кухнята.

1) Ако пържите тестени продукти като мекици например сложете в мазнината една чаена лъжица оцет. Така ще избегнете напояване с олио и ястието ще придобие по-добър вкус.

2) В случай, че бъркате тесто за кейк, соленки, сладки или друго намажете използвания съд с масло за да избегнете залепване.

3) При приготвяне на кейк тестото се разбива най-добре с дървена лъжица.

готвене на тесто

готвене на тесто

4) За домашно приготвяне на тестени изделия нагласете фурната на силен огън и не отваряйте поне петнадесет-двадесет минути.

5) Избягвайте тестените изделия в случай, че страдате от наднормено тегло. Ориентирайте се към здравословно хранене и използвайте напътствията в нашия уеб сайт.

Тук при нас ще намерите стотици симпатични рецепти за баници, кифлички, кейкове, торти и какво ли още не. Феновете на тестените продукти ще останат доволни от предложенията на recepti.eu и триковете, които приготвихме специално за вашето ведро настроение и отличен вкус.

Обобщение

Прочетете всички статии за тестени изделия и повишете кулинарните си способности. Следвайте съветите ни стъпка-по-стъпка и ще се поздравите с високи успехи. Благодарим, че посетихте сайта ни и ви очакваме отново.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

Предишна страница:

Следваща страница:

error: Content is protected !!